Vi feirer 40 år!

Lekkasjeteknikk - Gaselle bedrift
Stolt mottaker av Gaselleprisen 2018!
5. januar 2019
Miljøfyrtårn Sertifisert!
4. desember 2019

Vi feirer 40 år!

Lekkasjeteknikk AS - Lekkasje-Teknikk As - lekkasje teknikk as

Vi har fikset rørene til folk siden 1979
I 1979 ble LekkasjeTeknikk AS stiftet av Otto Graf. I løpet av første halvdel av 90-tallet tok en av medeierne over den daglige driften før den ansatte Arne Brodahl kjøpte selskapet i 1996. Arne drev LekkasjeTeknikk frem til 2011, da Anders Raastad tok over som eier. I 2019 feirer selskapet et jublende 40 år og det gjør vi med to nye eiere – Gratulerer til Christian Myhre og Thomas Mo!

Vi går inn i 2019 med to nye eiere
Vi gleder oss over at Christian og Thomas ønsker å ta over store deler av den daglige driften fra nyttår. Begge har bred erfaring fra faget i tillegg til at de er serviceinnstilte og opptatte av å gjøre godt arbeid.

– Dette er bare så gøy! Jeg er forberedt på en litt annerledes hverdag, men jeg forsvinner ikke fra «felt» – jeg er ikke laget for å sitte på kontor, sier en smilende Christian.

40 nye år!
Begge medeierne gleder seg og er helt enige om at en del av jobben vil være å videreføre den gode arbeidsmoralen i LekkasjeTeknikk, samtidig som de ønsker å fokusere enda mer på kompetanseheving og intern utvikling i årene fremover.

– Vi vil videreføre de gode verdiene til LekkasjeTeknikk; Vi ønsker å fortsette å være en profesjonell og pålitelig samarbeidspartner, så det er noe vi skal arbeide enda mer for, sier Thomas.

At Christian og Thomas ønsker å videreføre denne type bedrift i et arbeidsliv som preges av teknologi, er vi veldig glade for – hvem skal ellers rense og tømme rørene våre?

På vegne av hele LekkasjeTeknikk ønsker vi de velkomne som medeiere!

gdpr-image
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, analyseverktøy til annonse formål og statistikk samt. for å forbedre opplevelsen din. Ved å bruke denne nettsiden godtar du vår Personvernerklæring.
Les mer