Stolt mottaker av Gaselleprisen 2018!

Lekkasjeteknikk 40 år - Lekkasjeteknikk AS - Lekkasje-Teknikk As - lekkasje teknikk as
Vi feirer 40 år!
24. april 2019

Stolt mottaker av Gaselleprisen 2018!

Lekkasjeteknikk AS - Lekkasje-Teknikk As - lekkasje teknikk as

Hvert år deler Dagens Næringsliv og Bisnode ut Gaselleprisen til bedrifter som har utmerket seg og «truffet en gullåre». I 2018 føyde LekkasjeTeknikk seg inn i rekken av suksessfulle bedrifter som mottaker av den prestisjetunge prisen!

Vi var blant de 3213 bedriftene, ca 1% av alle landets bedrifter, som mottok Gaselleprisen 2018 fra Dagens Næringsliv og Bisnode. 5.desember reiste vi til Oslo og landsfinalen på Hotel Christiania Teater. Fokuset var inspirasjon, nettverksbygging og deling av kompetanse – utrolig lærerikt og motiverende for årene som kommer. Vi takker juryen for nominasjonen og prisen!

Oversikt over alle Gasellebedriftene i 2018 finner du her.

Dette er Gaselleprisen

I 2018 ble Gaselleprisen avholdt for 15.gang. 

«Gasellekonferansene er Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter, som med spenst og mot har vokst seg til å bli lønnsomme suksesshistorier – bedrifter vi kaller gaseller.

I høst drar vi på turne igjen, til hele 12 destinasjoner. Fra Kristiansand i sør til Alta i nord arrangerer vi Gasellekonferanser for å hylle oppstartselskaper og gründere som har truffet en gullåre. Noen spretter rett inn på gasellelisten allerede første året, andre må ta ett litt lengre sprang opp mot toppen. Noen blir til og med gasellebedrifter år etter år.

– Dagens næringsliv 


gdpr-image
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, analyseverktøy til annonse formål og statistikk samt. for å forbedre opplevelsen din. Ved å bruke denne nettsiden godtar du vår Personvernerklæring.
Les mer